Зв'язатися безпосередньо:

з 09:00 до 18:00 (пн-нд)
Замовити дзвінокбезкоштовно по Україні
Український

Про компанію "TokarCompany"

повернутися назад
Про компанію "TokarCompany"
TokarCompany-виробничо-будівельна компанія, яка спеціалізується на створенні садових альтанок та інших малих архітектурних форм. Токаркомпані займається зведенням садових конструкцій та інших будівель-модульних будинків, дач, лазень, саун і так далі. Призначення виробів - для житлового та дозвіллєвого використання, в якості декоративних елементів, а також для застосування в комерційних цілях.

Повний цикл виробництва об'єктів-починаючи від розробки проекту, закінчуючи складанням і установкою на місці. Компанія використовує тільки якісні будматеріали і сучасні технології. Продукція tokarco розробляється за місцем знаходження виробництва – у Закарпатській області, м.Тячів. Унікальний дизайн проектується індивідуально з урахуванням майбутнього місцезнаходження об'єкта. Аналогів розробкам TokarCompany в Україні немає.

Зведені об'єкти і вироби компанії з'явилися на ринку кілька десятків років тому. Асортимент поповнюється новими моделями постійно . Вся продуктова лінійка TokarCo представлена в інтернет-каталозі, де можна вибрати підходящий варіант або замовити свій проект. З результатами роботи фірми можна ознайомитися на сайті або за місцем розташування найближчого об'єкта – компанія працює по всій Україні.
House
Про компанію TokarCompany
Переглянути коротке відео про компанію (2:42 хв)
Брати Віталій та Василь ТокарМи пройшли дуже важкий шлях задля того щоб найти саме той продукт, який дійсно хотіли би розвивати в Україні
9 років
Компанія була заснована в 2013 році
200 +
Позицій різних будівель
до 7%
Вологість просушеного дерева
в 1,5 рази
Вартість доставки нижче ринкової
Чому обирають нас
Ексклюзивний дизайн
Не має аналогів в Україні
Розробка моделі
Індивідуальної за допомогою 3D-візуалізації в нашому додатку
Сертифікат якості
Підтверджують наші матеріали та комплектуючі
Робота під ключ
В середньому за х днів від установки фундаменту до здачі об'єкта в експлуатацію
Замовте консультацію,
якщо сумніваєтеся
Надсилаючи дані, ви погоджуєтеся на обробку персональних даних
Фотографії виробництва
© 2024. Всі права захищені. TokarCompany-виробничо-будівельна компанія. Інформація, представлена на сайті, не є публічною офертою.